Promenade

Promenade

Uden en omgeving

Uden en omgeving

Werkwijze
van VidiVici Bouwadvies & Coaching

Bij het doorlopen van een compleet bouwproces, bij zowel de zakelijke als particuliere klant, worden de volgende stappen gezet. Afhankelijk van de opdracht wordt dit proces uiteraard aangepast.

1. Oriƫntatiefase

In deze fase wordt met u als opdrachtgever gekeken naar de wensvraag (het probleem waar u een oplossing voor zoekt) en de rol welke VidiVici hierin kan vervullen. Dit om u als klant maximaal te adviseren en te begeleiden. Door deze werkwijze kunt u als klant ontspannen het hele proces volgen. Voor deze werkzaamheden wordt een reƫel plan van aanpak en offerte uitgebracht.

2. Programmafase

Hierbij wordt samen met u als opdrachtgever gekeken naar uw wensen en wordt een investeringsbegroting opgesteld. Ook wordt het verdere voorbereidingsproces in beeld gebracht (planning) en eventueel een architect geselecteerd, passend bij de opdracht. In dit traject is een verkenning naar benodigde vergunningen een onderdeel.

3. Ontwerpfase

Nu wordt uw vraag echt onderzocht en diverse opties uitgewerkt. Dit gebeurt eventueel in samenwerking met een architect. Uiteindelijk zal dit uitmonden in een definitief ontwerp. Hierbij wordt het plan reeds prijstechnisch doorgerekend.

4. Prijsvormingfase

In deze fase wordt het definitief ontwerp voorzien van een technische omschrijving of bestek. Vervolgens worden de benodigde vergunningen aangevraagd. Met de kennis en stukken die we nu hebben kan een passende offerte worden aangevraagd bij een of meerdere partijen. Deze offerte wordt op compleetheid gecontroleerd.

5. Realisatiefase

Na het verkrijgen van de juiste vergunningen, het uitwerken van het plan tot werktekeningen en de opdrachtverlening aan de uitvoerder kan het plan in uitvoering gaan. Het toezicht en de kwaliteitscontrole (de directievoering) wordt door VidiVici verzorgd, zodat ook tijdens de uitvoering de kwaliteit en voortgang geborgd worden.