Over VidiVici
Bouwadvies & Coaching

De naam van de website, VIdiVici, is deels gebaseerd op de uitspraak Veni Vidi Vici, wat betekent ‘ik kwam, ik zag, ik overwon’. De visie van VidiVici Bouwmanagement sluit hier op aan. Ik ‘zie’ samen met u de vraag, die we vervolgens samen zullen ‘overwinnen’. Het proces begint met het vaststellen van de klantvraag en eindigt met een tevreden klant. Doordat de communicatie direct via mij gaat, verloopt het proces efficiënt en bent u verzekerd van een goed product.

Over Frank van Driel

Mijn naam is Frank van Driel en ik ben sinds 1985 werkzaam in de bouwwereld. De eerste 18 jaar ben ik actief geweest bij twee aannemers, welke zelf ook projecten ontwikkelden. Daarna ben ik 10 jaar werkzaam geweest bij woningcorporatie Area, opvolger van SVUwonen.

In deze eerste periode bij De Wit in Schijndel en Hendriks Coppelmans in Uden ben ik projectleider geweest van projecten in zowel Nederland als België. Deze projecten waren op het gebied van utiliteitsbouw, renovatie, groot onderhoud, restauratie, industrie- en woningbouw. Ik ben met veel uiteenlopende projecten en opdrachtgevers in aanraking gekomen in woning- en utiliteitsbouw.

De afgelopen jaren als projectleider/-ontwikkelaar bij Area heb ik me vooral bezig gehouden met de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten. Mijn rol hier in was die van opdrachtgever, waarbij ik betrokken was vanaf het eerste initiatief tot het definitieve ontwerp. Dit was voornamelijk in de woon-, zorg- en onderwijssector. Kortom, met mijn meer dan 25 jaar ervaring kan ik u in al uw bouwvragen op een persoonlijke en professionele manier begeleiden en adviseren.

Goede doelen

VidiVici draagt bij aan een aantal goede doelen:

Stichting Lucai
Stichting Lucai organiseert vakantieweken voor ernstig zieke tieners én hun gezin, om hen allemaal hernieuwde energie te geven in moeilijke en heftige tijden. Wij verwelkomen onze gasten graag op de prachtig gelegen locatie de Buitenhorst in Schaijk.

Alpe d'HuZes
jaarlijks fietsevenement op Alpe d'Huez ten bate van het Koningin Wilhelminafonds.

Stichting Kinderen van de Zon
Een stichting die zorg draagt voor kansarme wijk- en straatkinderen in Peru.